Geen producten (0)

Betaal- en verzendinformatie

Betalen
Op dit moment kunt u makkelijk en veilig betalen met IDEAL. Ook kunt u betalen via uw PayPal account. Daarnaast via overboeking vooraf op het in de bevestigingsmail genoemde rekening (IBAN)nummer. 

 

Verzenden

PostNL brievenbuspakje zonder track&trace op eigen risico voor kwijtraken daar het onmogelijk is om gewone post te traceren € 2,50

PostNL brievenbuspakje met track&trace € 4,50.

PostNL pakketdienst met track&trace € 5,50

PostNL pakketdienst aangetekend met track&trace € 8,60

PostNL pakketdienst Europa met track&trace € 13,00

U kunt bij de afhandeling zelf aangeven welke verzendoptie uw voorkeur heeft.

Let op!: sommige producten passen niet door de brievenbus, dan is pakketdienstservice de enige verzendoptie.

 

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop heeft u volgens de wet art.7:46d lid 1 BW het recht het product te retourneren binnen 7 dagen na de dag van ontvangst, in de originele (voor zover mogelijk zelfde of vergelijkbare) verpakking, in dezelfde staat als op het moment dat het u werd toegestuurd. Stuurt u voor het verzenden even een e-mail, zodat ik weet dat u het retourneert. U dient aan te kunnen tonen met een verzendbewijs dat u het verzonden heeft, deze kosten komen voor uw rekening, wanneer het product is gearriveerd, ontvangt u een e-mail over het moment van terugstorting van uw aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die u heeft betaald om het product naar u te laten verzenden.

Vooraleer ga ik ervan uit dat u tevreden zult zijn met uw aankoop, dus koop met vertrouwen bij Ssiesvintagesieraden.

Vriendelijke groetjes, Essie

 

Facebook Twitter Pinterest Googleplus Linkedin